Menu Sluiten

Metselgereedschap


Metselgereedschap

Informatie over metselgereedschap en metselwerk.

Er bestaan gespecialiseerde leveranciers om metselgereedschap aan te kopen.

Metselwerk is de constructie van structuren uit afzonderlijke eenheden, die vaak worden gelegd en samengebonden door mortel. Hier volgen enkele gereedschappen die vaak worden gebruikt bij metselwerk.

Een troffel is een plat, puntig gereedschap dat wordt gebruikt voor het verspreiden en gladstrijken van mortel.

Een baksteenhamer is een zware hamer met een stevige kop die wordt gebruikt voor het breken van bakstenen en andere metselstenen.

Een beitel is een lang, smal gereedschap met een scherpe rand voor het snijden en vormen van bakstenen en steen.

Een metselwaterpas: een lang, recht gereedschap met een bellenkoker dat wordt gebruikt om de horizontale en verticale uitlijning te controleren.

Een schietlood is een gewicht, gewoonlijk met een puntig uiteinde, dat aan een touwtje wordt opgehangen en wordt gebruikt om een verticale referentielijn te markeren.

Een baksteentang is gereedschap voor het hanteren van hete bakstenen of andere metselstenen.

Info over metselgereedschap

Inlichtingen over Metselgereedschap

Metselwerk is de constructie van bouwwerken uit afzonderlijke eenheden, die vaak met mortel worden ingelegd en samengebonden.

De eenheden die bij metselwerk worden gebruikt zijn doorgaans baksteen, steen of betonblokken. Metselwerk is een duurzaam en duurzaam bouwmateriaal, en wordt al eeuwenlang gebruikt voor de bouw van een grote verscheidenheid aan constructies, waaronder woningen, commerciƫle gebouwen, kerken en bruggen.

Metselwerk vereist een hoog niveau van vaardigheid, omdat het gaat om het snijden en vormen van de eenheden om correct in elkaar te passen en het creƫren van een afgewerkt oppervlak dat glad en gelijkmatig is.

Naast het gebruik van gespecialiseerd gereedschap, metselwerk ook vaak het gebruik van kranen en andere zware machines te tillen en plaats de eenheden.

Meer info over metselgereedschap nu op www.proatwork.be.

Tags

Aanbeveling Metsersgereedschap | Aanbod Metsersgereedschap | Assortiment Metsersgereedschap | Bedrijven Metsersgereedschap | Expert Metsersgereedschap | Handelaars Metsersgereedschap | Kopen Metsersgeree |